Σκάφανδρο κατάδυσης...
Εδω που έφτασε η χώρα, η ηθική, το ηθικό, η οικονομία, το χρηματιστήριο, η τσέπη μας...
Λίγα λόγια για εμένα
sharelolder-cs . κατά κόσμον Χρήστος. Μετά απο τόσο καιρό στο φορουμ και τόσα posts, με ξέρετε αρκετοί, οι περισσότεροι ....
(διαβάστε περισσότερα)
Don't follow me. I'm lost too...
·Το πληκτρολόγιο της ξανθιάς γραμματέως και άλλα εύθυμα....
·Φορέστε το (ενίοτε τολμηρό) χιούμορ σας...
·Για τους φυλακισμένους...
·Γυναικείος χαρακτήρας
·Αμοιβαία δώρα...
·Η απόδειξη για τη κλιματική αλλαγή
·Ομερ-Πριόνης
·Γκίντερ Φερχόιγκεν: ΑΜΑΝ
·Μη πάει ο νους σας στο πονηρό...
·Εύα for ever !
·Απόκλιση 180 μοιρών
·Σκανδαλι-στικά όνειρα...
·Ντόρα, δώστα όλα....
·τραγούδια απο το You Tube
·Prive σελίδα, AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ KAI ΜΟΝΟ για τον Θρασσάκο (μη μπείτε οι υπόλοιποι)...
·Ο καφές είχε τη δική του ιστορία...
·Γελάνε και τα αυτιά του Γιωργου που φεύγει...
·Δώστε τόπο στα νιάτα και υπουργεία στους σαραντάρηδες
·Για τα μάτια του OTE...
·Please ask Monica for details....
·Κάπου μπροστά θα είναι το πράσσινο....
·Σκέψεις που κάνεις όταν είσαι "μαύρος" και "στη γωνία".....
·Προβληματισμοί...
·Γιατί ζορίζεστε;
·Ευχαριστίσατε τον Κύριο ημών...
·Χιουμορ απο τον Αρκά
·Οταν έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου...
Σύνδεσμοι


Καταμετρήσεις και στατιστικά της πλάκας...
925 αναγνώστες
Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010
12:13

 

Φαίνεται ότι πέραν των άλλων, είναι της ράτσας μας να μη μπορεί να καταμετρήσει  και να δώσει σοβαρά και αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία.

Και βέβαια όταν δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη κοτζάμ  Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, γιατί να περιμένεις κάτι καλύτερο απο τα στατιστικά του Capital

 

Άνοιξα  προ ολίγου τη λίστα με τα δημοφιλέστερα Blogs.

Με μια απλή ματιά, εντελώς τυχαία  βλέπω μια θέση πάνω από το δικό μου "Σκάφανδρο κατάδυσης", το Blog STUDIO 111.

 

Ψηλά, ο κανόνας αναγράφει:

 

«Λαμβάνονται υπόψη οι εμφανίσεις των τελευταίων 15 ημερών και περιλαμβάνει εμφανίσεις άρθρων που έχουν σβηστεί/απενεργοποιηθεί στο διάστημα αυτό.»

 

Εμφανίσεις λοιπόν του Σκάφανδρου 3932, έναντι 4554 εμφανίσεων του STUDIO 111.

 

Δεν κρύβω ότι με εξέπληξε η θέση του, ακριβώς καθότι δεν θυμόμουν να ανεβάζει καθόλου άρθρα το τελευταίο διάστημα ή να συγκεντρώνει συζήτηση σε σχόλια.

 

Όντως λοιπόν το άνοιξα το blog από περιέργεια , και τι να δω:

Το τελευταίο άρθρο του, είναι από 30 Νοεμβρίου 2009 με τίτλο «Μια καλημέρα» και το θέμα είναι «Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν, με αγάπη, και υγεία !» Ιδού

 http://studio111.capitalblogs.gr/listArticles.asp

 

Κατ αρχάς ο ίδιος ο καταμετρητής σας στο τελευταίο άρθρο του STUDIO 111 δείχνει ότι από καταβολής του άρθρου, δηλαδή  το Νοέμβρη, δηλαδή εδώ και επι ένα δίμηνο δηλαδή επι 4 δεκαπενθήμερα, έχει συνολικά 1500 αναγνώστες. Αναλογικά δηλαδή κάπου δηλαδή 375 αναγνώστες το δεκαπενθήμερο.

Τώρα κύριοι του CAPITAL αν μπορεί άνθρωπος στα σοβαρά να πιστέψει και να θεωρήσει ως αξιόπιστο  ότι κατά τον καταμετρητή σας τις τελευταίες 15 μέρες o κόσμος μπαινοβγαίνει μανιωδώς και όλο ενδιαφέρον στο STUDIO 111 και έτσι έγιναν 4554 εμφανίσεις (ήτοι πάνω απο 300 εμφανίσεις τη μέρα!!!) σε ένα θέμα που είναι  κάτι ξεχασμένες  και μπαγιάτικες «καλημέρες και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν» απ το Νοέμβρη μήνα...

...οταν απ την  άλλη -πάντα κατά τις δικές σας καταμετρήσεις -  έγιναν 3932 εμφανίσεις στο Σκάφανδρο που εν τω μεταξύ με διαρκή παρουσία έχει σηκώσει στο διάστημα Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 20 πρωτότυπα θέματα (οχι αντιγραφές και τραγουδάκια)  που όλα σχολιάστηκαν εκτενώς,  

τότε τι να πω….Δεν αντέχει στη κοινή λογική.

Αφήνω κατά μέρος οτι ο FLAG COUNTER που είναι ενσωματωμένος στο blog μου (και τα στοιχεία του είναι ελεύθερα προσβάσιμα  απο όποιον θέλει), έχει καταμετρήσει το τελευταίο δεκαπενθήμερο 4651 αναγνώσεις έναντι 3932 που καταμετρήσατε εσείς.

 

 

Και τώρα τι καλούμαστε να πιστέψουμε;

Ότι παρόλο που δεν αναφέρεται  το Studio ούτε στη λίστα των νέων άρθρων ούτε στη λίστα των  σχόλιων,φυσικά αφου δεν έχει νέο αρθρο ή σχόλια,  παραταύτα οι εκτιμώμενοι  375 περίπου αναγνώστες το έψαχναν και έκαναν 4554 εμφανίσεις το τελευταίο 15ημερο... 

 

Ως μανιακοί δηλαδή, ΟΛΟΙ  μα ΟΛΟΙ οι αναγνώστες εκείνου του blog, ψάχνουν και μπαίνουν  κάθε δεκαπενθήμερο από 4554/375= 12 φορές ο καθένας το δεκαπενθήμερο εδω και επι 2 μήνες, για να διαβάσει …τις ΙΔΙΕΣ μπαγιάτικες και ξεχασμένες καλημέρες και τα ΙΔΙΑ  μπαγιάτικα χρόνια πολλά; Τέτοιο ενδιαφέρον !!!!

Ούτε πρεζόνια να ήταν δεν θα είχαν τόση εξάρτηση….

 

Από την άλλη μόνο οι αναγνώστες στα άρθρα μου το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξεπερνούν αθροιστικά τις 2500 άτομα (πάντα σύμφωνα με τον καταμετρητή του ιδιου του capital)

 

Τώρα πως γίνεται οι μόλις 375 αναγνώστες του Studio111 το τελευταίο δεκαπενθήμερο, (αν το θεωρήσουμε κι αυτό σωστό μέγεθος) σε ένα παγωμένο και ανούσιο θέμα,  παραταύτα να παράγουν 15% περισσότερες εμφανίσεις,  έναντι δικών μου 2500 αναγνωστών και εννέα επίκαιρων  θεμάτων του αντίστοιχου τελευταίου δεκαπενθήμερου ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΤΑΠΛΑΣΙΩΝ σε αριθμό αναγνωστών (και 130 σχολίων),  τέτοιο "μαγείρεμα στοιχείων" * ούτε καν η ΕΣΥΕ δεν μπορεί να το κάνει.

 

Επειδή λοιπόν κύριοι του CAPITAL η αξιοπιστία των κατατάξεων που παρουσιάζετε  -μέσα απ αυτό το τυχαίο παράδειγμα - δεν αντέχει στοιχειωδώς ούτε στους αριθμούς ούτε στη λογική,   τα στατιστικά που μας παρουσιάζετε καταντούν ανέκδοτο αντιστοιχο με τα GREEK STATISTICS.

 

Δεν έχω καμμιά "ψώρα" με τη σειρά κατάταξης, ουτε με το εν λόγω blog, αλλ' εν πάσει περιπτώσει όταν βάζεις ενέργεια και μεράκι για να αρθρογραφείς, είναι ανθρωπινο να προσδοκάς τα άρθρα σου να κατατάσσονται εκεί που δικαιωματικά ανήκουν, βάσει της πραγματικής τους αναγνωσιμότητας.

 

* Υ.Γ.  Δεν καταλογίζω κάποια σκοπιμότητα, ουτε θέλω να δώσω αλλη συνέχεια αν και περιμένω να το εξετάσετε το θέμα, αλλά εφόσον θέλετε να λογίζεστε σοβαροί ή φτιάξτε τα αξιόπιστα, και να καταγράφουν σωστά οι καταμετρητές, ή μη  μας τα σερβίρετε καν ως  δηθεν στατιστικές καταμετρήσεις, δημοφιλέστερα κλπ.

 

Υ.Γ.2 Αγαπητοί αναγνώστες, δείτε και το αμέσως προηγούμενο αρθρο που σήκωσα προ ωρών, για το ΓΔ

  

 

Σχόλια

01/02 12:34  shareholder-cs
A και κάτι ακόμα που μόλις πρόσεξα: Το εν λόγω blog STUDIO 111 αν και σταμάτησε απ το Νοέμβρη, παρουσιάζεται ούτε λίγο -ούτε πολύ ως μακραν πρωταθλητής με 1085 άρθρα οταν οι υπόλοιποι τακτικότατοι πχ Goldmine, Ηρακλής, Καλογηρου κλπ δεν έχουν ούτε το μισό αριθμό σε άρθρα...
01/02 22:46  jgeorg
Απο οτι φαινεται εχεις δικηο!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
14 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η καλύτερη πληροφορία είναι η σωστή σκέψηfree counters

Athens

Get your own Box.net widget and share anywhere!

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις