Σκάφανδρο κατάδυσης...
Εδω που έφτασε η χώρα, η ηθική, το ηθικό, η οικονομία, το χρηματιστήριο, η τσέπη μας...
Λίγα λόγια για εμένα
sharelolder-cs . κατά κόσμον Χρήστος. Μετά απο τόσο καιρό στο φορουμ και τόσα posts, με ξέρετε αρκετοί, οι περισσότεροι ....
(διαβάστε περισσότερα)
Don't follow me. I'm lost too...
·Το πληκτρολόγιο της ξανθιάς γραμματέως και άλλα εύθυμα....
·Φορέστε το (ενίοτε τολμηρό) χιούμορ σας...
·Για τους φυλακισμένους...
·Γυναικείος χαρακτήρας
·Αμοιβαία δώρα...
·Η απόδειξη για τη κλιματική αλλαγή
·Ομερ-Πριόνης
·Γκίντερ Φερχόιγκεν: ΑΜΑΝ
·Μη πάει ο νους σας στο πονηρό...
·Εύα for ever !
·Απόκλιση 180 μοιρών
·Σκανδαλι-στικά όνειρα...
·Ντόρα, δώστα όλα....
·τραγούδια απο το You Tube
·Prive σελίδα, AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ KAI ΜΟΝΟ για τον Θρασσάκο (μη μπείτε οι υπόλοιποι)...
·Ο καφές είχε τη δική του ιστορία...
·Γελάνε και τα αυτιά του Γιωργου που φεύγει...
·Δώστε τόπο στα νιάτα και υπουργεία στους σαραντάρηδες
·Για τα μάτια του OTE...
·Please ask Monica for details....
·Κάπου μπροστά θα είναι το πράσσινο....
·Σκέψεις που κάνεις όταν είσαι "μαύρος" και "στη γωνία".....
·Προβληματισμοί...
·Γιατί ζορίζεστε;
·Ευχαριστίσατε τον Κύριο ημών...
·Χιουμορ απο τον Αρκά
·Οταν έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου...
Σύνδεσμοι


Σύγχρονο δουλεμπόριο στη Νομική.
1293 αναγνώστες
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011
13:00

 

Κάποιες πολιτικές παρατάξεις , μαζί και αντικρατιστές, έκαναν όχι απλά το "κομμάτι" τους εις βάρος των αλλοδαπών μεταναστών αλλά ακόμα χειρότερα
Τους έπεισαν οτι καίτοι μπήκαν παράνομα στη χώρα, μπορούν να διεκδικήσουν  νομιμοποίηση, τους προέτρεψαν στον εκβιασμό του κράτους δια της απεργίας πείνας, και αφού τους μάζεψαν , τους κουβάλησαν, και τους εγκατέστησαν στον οικείο γι αυτούς χώρο της Νομικής, στα σύνορα του γκέτο των Εξαρχείων.
Κυριολεκτικά τους χρησιμοποίησαν ως πιόνια για να αποσπάσουν -όπως νομίζουν- εντυπώσεις και πολιτικά οφέλη.
Αν ΑΥΤΟ εν τέλει δεν είναι σύγχρονο δουλεμπόριο, τότε ποιο να είναι...
 
Eίναι δεδομένο οτι οι άνθρωποι δεν αυτο-οργανώθηκαν και αποφάσισαν να προβάλουν όλοι μαζί την όποια διεκδίκηση τους με το συγκεκριμένο τρόπο.
Ούτε βέβαια έχουν από μόνοι τους εικόνα του μεγέθους των ανοχών της Ελληνικής πολιτείας, όταν κάποιοι, και μάλιστα παράνομοι αλλοδαποί, καταλαμβάνουν ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ούτε έχουν τόσο θράσος για μια τέτοια ενέργεια.
Διότι οι προσλαμβάνουσες που έχουν απ τις πατρίδες τους, και αυτό που θα συνεβαινε στη μεγάλη πλειοψηφία των χωρών, ακόμα και της Δύσης, είναι οτι, αν κάποιοι παράνομα εισελθόντες στη χώρα τους, επιχειρούσαν τα αντίστοιχα εκεί, στη καλύτερη περίπτωση θα τους είχε "μαζέψει" τις επόμενες ώρες η αστυνομία.
Άρα κάποιοι "έμπειροι περί αυτά", τους πατρονάρισαν και τους συντόνισαν με συγκεκριμένη λογική, και οχι βέβαια απο ανθρωπισμό και πόνο.
Μη φοβόμαστε λοιπόν σκληρές λέξεις όπως "δουλεμπόριο". Η πραγματικότητα είναι αυτή. Tους χρησιμοποίησαν ως πιόνια.

Ερωτώ: Γιατί οι μετανάστες δεν έκαναν την απεργία πείνας -έστω μαζεμένοι- στη Κρήτη; Τι περισσότερο προσφέρει η Νομική;
Προσφέρει δυο πράγματα, πρώτον το πανεπιστημιακό άσυλο και δεύτερον γειτνίαση στα Εξάρχεια όπου και οι "δυνάμεις" και ο οικείος χώρος των οργανωτών.
Αν κάνει κάποια κίνηση το κράτος δια της αστυνομίας, θα τους δοθεί μια χρυσή ευκαιρία -με αφορμή και τη δήθεν καταπάτηση ασύλου- πέραν δήθεν της ανθρωπιστικής συμπαράστασης, για να ξανακάνουν κάποια καλόπαιδα κόλαση επεισοδίων το κέντρο...
Μακάρι να διαψευστώ, αλλά φοβάμαι ότι η ιστορία αυτή δεν θα λήξει ήρεμα...
 
Οσο για το τι πρέπει να γίνει με τους ανθρώπους, δεν είμαι ο αρμοδιότερος να πει.
Αν τους νομιμοποιήσουμε αντιλαμβάνεστε οτι ανοίγουμε τη πόρτα των συνόρων (και του τρελλοκομείου) για να μας  έρχονται χιλιάδες καθημερινώς.
Και σε ποια ηθική και νομική βάση  θα το αρνηθείς στους επόμενους;
Ούτε μπορεί η πολιτεία  να τους αφήσει μέχρι να έχουν πρόβλημα υγείας και να πεθάνει κανένας,  οπότε αντιλαμβάνεστε τι βούτυρο θα είναι αυτό στο ψωμί κάποιων...
 
Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι δεν μπορεί ως κράτος άλλοτε να είσαι αυστηρός και άλλοτε λάσκα.   
Ίσως η καλύτερη λύση είναι να δηλώσεις ρητά άρνηση νομιμοποίησης, να τους καλέσεις σε αποχώρηση από το χώρο και διάλυση εντός 24ώρου, αλλιώς να τους απομακρύνεις  δια της αστυνομίας, γιατί προφανώς σε εκβιάζουν με ζωές, σα να είναι αεροπειρατεία, και να είσαι έτοιμος για να πατάξεις αμείλικτα και τα όποια επεισόδια ακολουθήσουν στο κέντρο.
Αλλιώς αν χρονοτριβήσουμε επί μέρες, αντιλαμβάνεσθε πέρα από έλλειψη πυγμής, θα μπούμε και σε ομηρία...
 
Σχόλια

26/01 13:36  gem2004
Όταν ένας μεγαλειώδης θεσμός της ελευθερίας όπως είναι το Πανεπιστημιακό άσυλο καταπατείται τόσο άτσαλα για χρόνια, που όλοι μας το έχουμε κατανοήσει αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα, ίσως δούμε και χειρότερες εξελίξεις στο μέλλον.
26/01 13:52  Rommel
ειναι φακα το σκηνικό με τυρακι τα αλλοδαπα...
το ποντίκι όμως είναι πονηρεμενο και περιμένει...
26/01 15:16  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Το πείραμα ξεκίνησε από το "ιστορικό" ΕΜΠ στην Πατησίων. Κλείνει σχεδόν μήνας και δεν έχει αντιμετωπισθεί.
Η "Νομική" είναι η κλιμάκωση βασισμένη στην αδράνεια.
Που θα είναι το επόμενο - μεγαλύτερο βήμα;
26/01 15:33  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
26/01 17:22  ΚΥΠΡΙνΟΣ
εδώ ο κόσμος χάνεται και η ...Νομική χτενίζεται,ενώ η Ελλάδα μετατρέπεται σε προτεκτοράτο.

Μήπως κατάλαβε κανείς σήμερα με το φορολογικό νομοσχέδιο οι κάτοικοι Ελλάδος φορολογούνται με 40% και οι ξένοι και μαιμού "ξένοι" θα φορολογούνται με 20%?

Μήπως κατάλαβε κανείς τι έβγαλε το πόρισμα για την siemens?

Οσο για τους μετανάστες είναι τόσοι πολλοί που πάλι καλά που μπήκαν μόνο στην Νομική προς το παρόν!
Για να καταλύσεις ένα Κράτος,απαραίτητη προυπόθεση είναι να υπάρχει!

Και επανέρχομαι στο καθεστώς προτεκτοράτου,με 20 % μείον στην φορολογία και με 8 % μείν στον δανεισμό ,ποιά ελληνική εταιρεία θα μείνει?
26/01 21:57  jerri
Φίλε Χρήστο πολύ εύκολα ξεπερνάς το γεγονός ότι επιβιβάστηκαν σε καράβι από την Κρήτη για τον Πειραιά. Με τι εισιτήρια; Δεν είναι ονομαστικά; Με τι ταυτότητα ή διαβατήριο;
Και ο καπετάνιος; Συνελήφθη για μεταφορά λαθρομεταναστών;
Ο πρόεδρος της εταιρείας; Στο απυρόβλητο φυσικά. Λεπτομέρειες...
Μας ενοχλούν οι λαθρομετανάστες και οι "φίλοι" τους. Οι δουλέμποροι όμως όχι...
26/01 23:16  epidoxos
Κοινη λογικη..τι φταιει ομως και δεν υφισταται σε αυτη τη χωρα? Γιατι ολα τα στραβα και τα περιεργα να συμβαινουν εδω? Γιατι προβληματα που αλλου εχουν απλες λυσεις εδω τα συζηταμε μερες και χρονια λες και για να λυθουν απαιτειται εξωγηινη νοημοσυνη? Πως καταφεραμε στην ηγεσια ολων των σημαντικων θεσμων να εχουν επικρατησει οι ανεπαρκεις και οι ηλιθιοι? Μηπως χρειαζεται αντι για μνημονιο ενα προγραμμα εθνικης ψυχοθεραπειας για τα 11εκ των Ελληνων?
26/01 23:20  cornelsen
Πρώτα τούς καθίζουμε δικτάτορες στα κεφάλια τους, μετά τούς βομβαρδίζουμε και τούς καταστρέφουμε τις πατρίδες τους -ακόμα και με πρόσχημα τούς δικτάτορες που εμείς τοποθετήσαμε(!). Φυσικά για να τούς αρπάξουμε το πετρέλαιο και τον ορυκτό τους πλούτο. Τούς φέρνουμε στην Δύση ως φτηνά εργατικά χέρια. Και μετά αναρωτιόμαστε τι ζητούν εδώ αυτοί οι άθλιοι (λαθρο)μετανάστες.

ΥΓ.: Το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο μην το πάρετε τοίς μετρητοίς.
26/01 23:36  epidoxos
cornelsen...Στο Αφγανισταν, την Συρια, την Παλαιστινη ή το Πακισταν μη νομιζεις οτι ο πολυς κοσμος σκαμπαζει απο Δημοκρατια..Ειναι τετοια η κοινωνικη δομη του Ισλαμ που η ουσια της Δημοκρατιας δεν γινεται ευκολα αντιληπτη..Αυτο μπορεις να το καταλαβεις αν συνομιλησεις με ανθρωπους απο αυτες τις χωρες..το ψωμι και η πιστη ειναι η προτεραιοτητα τους οχι το αν κυβερνα δημοκρατια ή δικτατορια..Τωρα το τι λενε οταν βρεθουν στην Ελλαδα για να παρουν ασυλο επειδη καποιοι πιο ξυπνιοι τους τα τραγουδησαν ειναι αλλου παππα ευαγγελιο..Σπανιως στον ισλαμικο κοσμο η Δημοκρατια υπηρξε ισχυρο λαικο αιτημα εν αντιθεσει με την Δυση! Σωστες ειναι οντως οι τοποθετησεις σου περι δικτατορων κτλ στην θεωρια αλλα στην πραξη μην αγνοεις τις συντηρητικες δομες των κοινωνιων αυτων.. ακομη και αν βρισκονταν εκλεγμενες δημοκρατικα κυβερνησεις σε αυτες τις χωρες που θα προσπαθουσαν να εκμοντερνισουν την κοινωνια μην θεωρεις οτι θα τις προτιμουσαν σε σχεση με ενα πιστο ισλαμιστη συντηρητικο δικτατορα! Ξερω οτι μοιαζει σε καποιους προκλητικο το σχολιο μου αλλα προκυπτει μετα απο καποια χρονια αναποφευκτης φοιτητικης και κυριως επαγγελματικης συναναστροφης με μουσουλμανους!
27/01 10:01  shareholder-cs
Ετσι είναι επίδοξε.
Μήπως δηλαδή εμείς τους επιβάλαμε και τη σαρία, τη κλειτοριδεκτομή, τις μπούργκες, τους λιθοβολισμούς επί μοιχεία...
Δες εδω σε τι κοινωνία καταπίεσης ζούνε:
http://www.patrides.com/oct06/loupa.htm

Cornelsen αυτά που περιγραφεις δεν υπήρξαν ποτέ Ελληνικές πρακτικές, ούτε αποικιοκράτες υπήρξαμε, ούτε δουλέμποροι. Δεν τους φέραμε εμείς, μας ήρθαν τις τελευταίες 2 δεκαετίες, και χωρίς καν να μας ρωτήσουν...
Δεν θα φορτωθούμε λοιπόν όλες τις αμαρτίες αιώνων τώρα, της Δύσης.
27/01 13:23  cornelsen
epidoxε
Προσωπικά δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση την δημοκρατία τής Δύσης (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Επιπλέον δεν γνωρίζω την πολιτική κουλτούρα των λαών που μεταναστεύουν. Σημείωσε πως υπό μετανάστευση προς Ευρώπη βρίσκονται πληθυσμοί από ολόκληρη την Ασία και την Αφρική -και όχι μόνο μουσουλμάνοι- καθώς και από την Ανατ. Ευρώπη. Όπως υπό μετανάστευση προς ΗΠΑ βρίσκονται λαοί από την υπόλοιπη αμερικανική ήπειρο.
Η μετακίνηση πληθυσμών -σε όλη την ανθρώπινη Ιστορία- είναι αποτέλεσμα οικονομικών, κυρίως, πιέσεων, δευτερευόντως δε πολιτικών (σε μικρή κλίμακα αυτή η μετανάστευση).
Συνεπώς εδώ μιλάμε για ένα ιστορικό φαινόμενο το οποίο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις εξαιτίας τού τρόπου οικονομικής "ανάπτυξης" τής ανθρωπότητας. Μπορεί να περιοριστεί με τον α ή β τρόπο αλλά όχι να αντιμετωπιστεί. Δυστυχώς.
Θα ήθελα να θυμίσω εδώ τις μεγάλες μεταναστελυσεις των λαών που συνόδευσαν την κατάρρευση τής Ρώμης -που δεν μπόρεσε να τις αποφύγει.
27/01 13:43  cornelsen
"Δεν τους φέραμε εμείς"
Ούτε εσύ ούτε εγώ, share, τούς φέραμε. Αλλά δες πόσους απασχολεί η ελληνική οικονομία και μάλιστα με φτηνά μεροκάματα. Βενζινάδικα, οικοδομή, αγροτικές δουλειές, δημόσια έργα, εργασίες καθαριότητας, φύλαξη γερόντων κλπ. Και σε πόσους Έλληνες προσφέρουν εισόδημα (ενοίκια, φαγητό). Το ελληνικό κράτος τούς έφερε γιατί κάποιοι από αυτή την ιστορία κερδίζουν. Και τώρα οι μετανάστες δεν γίνεται να φύγουν. Το παράδειγμα τής Γαλλίας και τής Ιταλίας δεν είναι μακρινό.

Ακόμη και αν δεν είχαμε συνεισφέρει στρατιωτικά στην εκστρατεία των "Προθύμων" τής Δύσης (σε Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, ΠΓΔΜ, Κόσοβο) πάλι έχουμε επωφεληθεί σε κάποιο βαθμό από την καταλήστευση τού φυσικού πλούτου αυτών των χωρών. Και η ληστεία δεν γίνεται μόνο με τουφέκια αλλά και με οικονομικά όπλα.

Ακόμη και αν δεν είχαμε επωφεληθεί στο παραμικρό πάντως τίποτε δεν θα άλλαζε. Η κουφάλα η Ιστορία είναι αμείλικτη και δεν κοιτά καλές ή κακές προθέσεις. Το μεγαλύτερο όπλο των ανθρώπων αυτών είναι η απελπισία. Ούτε φράχτες ούτε Σένγκεν μπορούν να τούς σταματήσουν. Όσο δεν θα έχουν τόπο να σταθούν τόσο θα κάνουν πατρίδα τους την πολιτισμένη Δύση.
27/01 14:30  shareholder-cs
Κοίταξε, δεν τους φέραμε, μας ήρθαν και αρκετοί απασχολήθηκαν εργασιακώς όπου βρήκαν, για να επιβιώσουν.
Τι θα πει δίνουμε φτηνά μεροκάματα; Τους υποσχεθήκαμε πριν ερθουν οτι θα πάρουν παραπάνω; Ως προς αυτά της χώρας τους είναι ψηλότερα. Και αν έρθουν άλλοι τόσοι, θα υποχωρήσουν τα μεροκάματα κι άλλο. Ειναι θέμα προσφοράς και ζήτησης εργασίας... Δες εδώ http://shareholder-cs.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=25876&blid=14


Προσωπικά δεν με ενοχλει η ανοιχτή πολυπολιτισμική κοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει βεβαια οτι δεν υπάρχει ένα σημείο κορεσμού που σε πολλές περιοχές πχ το κέντρο της Αθήνας, το έχουμε υπερβεί.
Το πρόβλημα είναι βασικά με τους αφρο-ασιάτες, οχι με τους Βαλκάνιους, Πολωνους κλπ
Και το πρόβλημα μ αυτούς είναι οτι δεν έρχονται συντεταγμένα, γνωρίζοντας μια τέχνη και που θα απασχοληθούν, δεν διαμοιράζονται στη χωρα ανάλογα με το που χρειάζονται και πόσοι,(οπότε είναι ανεργοι και αυξάνει η εγκληματικότητα) δεν μαθαίνουν τη γλώσσα, οι αφροασιάτες δεν ενσωματώνονται, παραμένουν κλειστές μειοψηφίες, διαμένουν στοιβαγμένοι ή σε εγκαταλελημένα σπίτια, όλοι μαζί, χωρίς υγειινή, σε περιοχές που γίνονται πλέον γκέτο...

Με αυτούς εχει πρόβλημα ο κόσμος, όχι με όσους εχουν ενσωματωθεί, εξανθρωπιστεί και εργάζονται κάπου..
27/01 14:52  epidoxos
cornelsen
Eθεσες πολλα ζητηματα αλλα συνοπτικα θα σου απαντησω ως εξης...Η αστικη Δημοκρατια οπως διαμορφωθηκε στη Δυση εχει οντως πολλες ατελειες αλλα συγκρινομενη με τα αλλα πολιτικοκοινωνικα μοντελα (δικτατορια, συνταγματικη μοναρχια/ολιγαρχια, λαικη δημοκρατια, ισλαμικη δημοκρατια)ρεαλιστικα ειναι ιδεωδεστερη αλλιως πολλοι απο τις χωρες αυτες δε θα ζητουσαν πολιτικο ασυλο στη Δυση! Απο εκει και περα κανεις δεν ειναι αφελης να πιστευει οτι στους καιρους μας μπορει κανεις να πιστευει στις καθαρες εθνικες κοινωνιες μιας και εκ των πραγματων ειναι πια αδυνατο να τις διατηρησεις.Υπαρχει ομως ενα σαφες οριο αναμεσα στην πολυεθνικη κοινωνια στα πλαισια ενος κυριαρχου κρατους-εθνους και την καταλυση του απο ισχυροτερες και εθνοτικα-θρησκειολογικα αλλοτριες μαζες πληθυσμων! Η Ελλαδα εχει μπει πλεον στο δευτερο σταδιο και οσο και αν εγω εχω δωσει στο παρελθον θρυλικα ματσακια με αλλα μελη του καπιταλ ΥΠΕΡ των μεταναστων και των δικαιωματων τους πλεον το να συνεχιζω να υποστηριζω οτι αυτο που βιωνει η χωρα ειναι μεταβαση προς μια ισορροπη πολυεθνικη κοινωνια και οτι εχουμε τις ποσοτικες και ποιοτικες υποδομες να το στηριξουμε θα με κατετασε αμεσως ειτε στην κατηγορια των αθεραπευτα ρομαντικων ή των επιοικως ηλιθιων! Υπαρχουν ορια στο ποσους μπορεις να δεχτεις, να απασχολησεις, να εκπαιδευσεις, να στεγασεις, να παρασχεις ιατρικη περιθαλψη κτλ. Ακομη και Ελληνες να ηταν αυτοι που θα εμπαιναν στη χωρα σε τετοια μαζικα κυματα το συστημα θα βουλιαζε και παλι μιας και δε θα μπορουσε να τους ενσωματωσει αμεσα παρα την κοινη γλωσσικη, πολιτιστικη, θρησκευτικη και κοινωνικη κουλτουρα που θα ειχαν με τους υπολοιπους!
27/01 21:15  shareholder-cs
Αυτά που συμβαίνουν τωρα στο αποκλεισμένο κέντρο, με 3 πορείες αναρχικών κλπ δικαιώνουν την άποψη του blog..

Φτάσαμε μάλιστα στο έσχατο σημείο εξευτελισμού, όπου να θέτουν όρους στη πολιτεία οι λαθρομετανάστες που βρισκονται παρανόμως στη χώρα (βασικά διαπραγματεύονται οι αλληλέγγυοι του φορουμ ) και η πολιτεία να διαπραγματευεται πχ να μην πάνε με αστυνομία κλπ!
'Ελεος πια...
27/01 23:24  shareholder-cs
Δειτε τωρα που μας ενέπλεξε ως πολιτεία και κοινωνία, η απίστευτη πολιτική και εγκληματική ανωριμότητα του κάθε κ Πέτρου Κωνσταντίνου και της κάθε ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ και απ την άλλη η χρόνια ανοχή της πολιτείας, να καταστείλει οταν καταφανώς οι κύριοι αυτοί και παλαιότερα ήταν φανερό οτι χρησιμοποιούσαν τους Αφροασιάτες σε διαδηλώσεις και τους πατρονάριζαν..

Εαν τωρα επέμβει δυναμικά η αστυνομία, απ ότι ακούγεται, θα εχουμε λέει "αντίποινα" διότι θα ξεσηκώσουν σε ταραχή εκατοντάδες ακόμα αφρο-ασιάτες σε όλη την Αθήνα και η κατάσταση θα εξελιχυτεί σε καμμένα Παρισινά προάστεια..

Σε λιγο, οπως πάμε δεν θα μπορεί να στολίσουμε δημοσίως χριστουγιεννιάτικο δένδρο και να κυκλοφορήσει ο επιτάφιος στις συνοικίες της Αθήνας, ούτε θα πρέπει να λέμε "καλά Χριστούγεννα" αλλά "καλές γιορτές", μη τυχόν και προσβάλουμε τους μουσουλμάνους συνανθρώπους μας (βλέπε Αγγλοσαξωνικές χωρες).

Κι εμείς ακόμα συζητάμε περι πανεπιστημιακού ασύλου και άλλα φαιδρά που εχουν ξεπεραστεί απο δεκαετίες, και ελπίζω να αντιλαμβάνεστε καλύτερα πλέον τι εξυπηρετούν...
27/01 23:33  Λουκρητια
Υπαρχει πιο ξεφτιλισμενο κρατος απο το δικο μας?Κι ουτε μια παραιτηση...
27/01 23:40  epidoxos
Παντως ρε παιδες επειδη ειμαι και σε μια αποσταση (τρωγομαι να δω τι γινεται live αλλα δυσκολο)..αμα πετυχετε τιποτε afro-asians που να εχουν βγει παγανια πειτε τους να την πεσουν στη Βουλη και να την καψουν (ή για την ακριβεια τα λαμογια που ειναι μεσα)..αμα ειναι να γινει η εξεγερση τουλαχιστο να εχει και ενα οφελος για τους Ελληνες..Αλλωστε οι οικονομικες αποφασεις Βρυξελλες και Ουασιγκτον παιρνονται...Κοιτα παντως που απο τον Κολομπαριτση περιμενα το κατενατσιο και απο τον Αμπντουλ και τον Χασαν θα ερθει! ΥΓ: Λουκρη μωρο μου κανει κρυο εδω στα Λονδρα!
28/01 09:49  Λουκρητια
Εδω να δεις τι ψοφος επιασε,Επιδοξε!Θερμαναν την ατμοσφαιρα τα καμωματα των ανεγκεφαλων στη Νομικη,αλλα πολυ πιο αποτελεσματικη θα ηταν η δικη σου προταση,τωρα που το καλοσκεφτομαι.Φανταζεσαι τον αντιπροεδρο ποσες μερες θα του παρει να καει ολοσχερως?

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
15 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Η καλύτερη πληροφορία είναι η σωστή σκέψηfree counters

Athens

Get your own Box.net widget and share anywhere!

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις